Üdvözöllek Kistarcsa nem hivatalos honlapján! PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Látogató!Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntünk minden kedves honlap látogatót.

Kistarcsa 2005-től városi ranggal büszkélkedhet, amihez a képen látható úriembernek az ég világon semmi köze sem volt, de utóbbi választási kampányában nagyon sokat segített neki!

Ugyanis a várossá nyílvánítási kérelmet még Rapavi József polgármestersége alatt igényelte Kistarcsa.

Tóth Szabolcs hivatalba lépése után majdnem egy évvel, egyszer csak érkezett egy levél, melyben közölte az államigazgatási hivatal, hogy időközben Kistarcsa "várossá" lett nyílvánítva! Okozott is nagy meglepetést, és azóta nagyon sokan azt hiszik, ezt Tóth Szabolcs "intézte" el! (Ezt csak tájékoztatásként...)

Célunk, hogy városi rangunkhoz méltóan mindenről tudósítsuk az itt élő polgárokat, továbbá lehetőséget biztosítunk arra, hogy véleményt nyílváníthasson mindenki aki szeretne.

Olvasóinknak lehetősége van saját írásaik megjelentetésére akár névvel akár név nélkül ahogy tetszik! Ehhez nem kell mást tenni mint elküldeni írásaikat Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

Kistarcsa megújult honlapján sajnos nincs lehetőség arra, hogy bárki vélemyént nyílváníthasson. A új honlap tervezése során a munkacsoport Kistarcsa Város weblapjára nem kért "FÓRUM"-ot, de hivatkozást a fórumokra azt igen. Ezt a mai napig nem jelentette meg a felelős. Biztosan valakinek jó oka van rá!

A fórum szigorúan bizalmas, nem regisztrálja a hozzászóló elérhetőségét! Továbbá ki sem adunk semmi információt a felhasználókról!

További szép napot!